Textele, fotografiile si planurile din aceste pagini sunt rezultatul a foarte multe ore de munca. Pot fi utilizate exclusiv pentru uz personal iar pentru folosirea in alte scopuri va rog sa ne contactati.

O expozitie...

inapoi la EVENIMENTE

O expozitie este o expozitie indiferent ca este de o zi sau de mai multe.



O expozitie este o expozitie indiferent de tema aleasa.



O expozitie nu mai este o expozitie atunci cand ceea ce este expus paleste in fata privirilor mirate si nevinovate ale copiilor.



O expozitie, fie ea si de trenulete electrice, trece pe planul doi si cei ce s-au zbatut ca sa prezinte celor ce vor sa vada modele feroviare devin din expozanti privitori.



Paradoxal dar asa este.

Cand intervin in viata noastra copiii, noi suntem privitorii, noi suntem cei ce incercam sa deslusim din gesturile si expresia fetei ce isi doresc in acele momente cand privesc trenuletele electrice invartindu-se in cerc, ce simt, ce ar dori si cate si mai cate.



O expozitie gandita pentru copii chiar daca unii spun ca ziua lor ar fi trecut.
Nu, nu a trecut, ziua lor este in fiecare zi.



Voiam sa va povestesc despre modele, despre noutatile miniferoviare aparute la colegii de club, despre cum am aranjat minimodelele ca sa se vada din toate partile, despre cate si ce fel de machete functionale am avut, ca am avut de la Z la G, analog, digital, clasicele Piko, Roco, Fleischmann, Brawa, Trix si Marklin, despre cei care au pus umarul ca sa iasa bine, despre cei care ne-au sprijinit ca sa fie bine, despre cei care au avut grija ca sa nu se petreaca incidente, despre frica ca o sa ploua despre … multe, multe altele si toate legate de expozitia de o zi.

Simplu:
EXPO TRENULETE PENTRU TOATE VARSTELE
28 iunie 2008
Organizator: Primaria sectorului 2 Bucuresti
Impreuna cu: Clubul Sportiv al Modelistilor Feroviari din Bucuresti


De aici in colo au fost copiii, parintii, bunicii, copiii mari si trenuletele electrice.









Si regretul ca a fost doar o expozitie de o zi...


SECTIUNE VIDEO



inapoi la EVENIMENTE

Text: LDH
Editare: FloS
Foto: FloS, Sesamcave, Costel si LDH
Video: FloS

Free Blog Counter