Textele, fotografiile si planurile din aceste pagini sunt rezultatul a foarte multe ore de munca. Pot fi utilizate exclusiv pentru uz personal iar pentru folosirea in alte scopuri va rog sa ne contactati.

Colectii si Colectionari - Brasov 2007

inapoi la REPORTAJE

Atunci cand cei pasionati de trenurile reale si in miniatura isi conjuga eforturile si rezulta o expozitie cu si despre trenulete electrice nu poate decat sa ne bucure un astfel de eveniment.

Ca o avancronica la Editia a II-a ce v-a avea loc in acest an, hai sa aruncam o privire la ce a fost anul trecut, la ceea ce au facut initiatorii si sprijinitorii acestui eveniment deosebit din lumea trenurilor mici: Ioan Bogdan (Bogdan I) si Daniel Moisa (dimitrov), initiatorii proiectului, impreuna cu modelistii feroviari din Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj si Iasi, ajutati si sprijiniti nemijlocit de catre Consiliul Judetean Brasov si Centrul Cultural "Reduta".


Expozitia a fost un succes, organizatorii si participantii la inaltime, vizitatorii au plecat cu regretul ca a fost asa de scurt (3 zile) dar au promis ca se vor intoarce la editia urmatoare.

Lucrarile prezentate: machete statice, functionale, conversii de modele in modele romanesti, trenuri istorice sau trenuri celebre au fost la mare inaltime iar proprietarii si realizatorii acestora merita toate laudele.

Machete statice









Prezentare modele


Machete functionale indiferent de scara

1:87 (H0)


1:160 (N)




A fost greu? A fost usor?

Ce importanta mai are cand expozitia a fost un adevarat succes si toata lumea s-a simtit foarte bine in lumea trenuletelor electrice.

Sa le uram celor care s-au ocupat de eveniment “La cat mai multe editii!” si sa-si pastreze obiceiul de a ne anunta din timp.
Asteptam cu interes editia a II-a unde vom fi prezenti ca sa va spunem cum a fost chiar daca multi dintre voi veti face parte dintre vizitatori.

Cititi si Colectii si Colectionari - Brasov 2008
inapoi la REPORTAJE

Text: LDH
Editare: FloS
Foto: FloS

Free Blog Counter