Textele, fotografiile si planurile din aceste pagini sunt rezultatul a foarte multe ore de munca. Pot fi utilizate exclusiv pentru uz personal iar pentru folosirea in alte scopuri va rog sa ne contactati.

PLANURI / Module

inapoi la PLANURI

De multe ori pana ajungem sa facem o macheta in adevaratul sens al cuvantului, cu tot ce trebuie pe ea: linii, cladiri si relief trece foarte mult timp.
Motivele care ne impiedica sunt numeroase iar cel mai semnificativ este lipsa de spatiu.

Ce este de facut?

Nimic mai simplu. Trebuie sa ne apucam de lucru si sa ne facem un modul sau o mini macheta care sa se incadreze cat mai bine in spatiul pe care-l avem la dispozitie.
Traseul, in principiu, poate avea orice tema: statie secundara de cale ferata, zona industriala, zona depozite, combinatie de linie ingusta cu linie normala si cam tot ce ne trece prin minte ca am putea reprezenta.

Nu va asteptati sa puteti rula o garnitura de Orient Express compusa din 5 vagoane ca nu o sa reusiti dar daca una dintre liniile statiei este suficient de lunga poate stationa acolo iar in rest sa faceti manevra cu o locomotiva mutand vagoane de marfa de la depozite la rampa si invers.

M-am gandit, impreuna cu prietenul meu FloS, ca nu ar fi lipsit de interes sa prezint cateva astfel de schite care sa vina in ajutorul celor care nu dispun de suficient spatiu.

Evident se pot aduce imbunatatiri traseelor prezentate.

02. Modul 02
01
. Modul 01



Free Blog Counter